WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

User Profile

CarlitoErgoSUM

User Activity

Recent Replies

  1. TubePress stops working after upgrade to 2.1.1 User last replied: 3 years ago. Most recent reply: 2 years ago
  2. Wp-Cron keeps asking to be updated User last replied: 3 years ago. No replies since.
  3. WordPress Mobile Edition: Links don't work on Nokia E71 User last replied: 3 years ago. No replies since.
  4. White admin screen of death after installing Custom Taxonomies plugin User last replied: 4 years ago. No replies since.
  5. [resolved] Upgrading to 2.8.5 User last replied: 4 years ago. Most recent reply: 4 years ago
  6. [resolved] [Plugin: WP-DB-Backup] What is actually backed up User last replied: 4 years ago. No replies since.
  7. RSS Widget not working since 2.7 User last replied: 4 years ago. Most recent reply: 4 years ago
  8. Google AJAX Translation - Won't translate! User last replied: 4 years ago. Most recent reply: 4 years ago
  9. [resolved] Fusion: Internet Explorer 7 error User last replied: 5 years ago. No replies since.
  10. RSS error on homepage User last replied: 5 years ago. No replies since.
  11. Install screen instead of login screen after update User last replied: 5 years ago. Most recent reply: 5 years ago
  12. Backup plugin not working in 2.6.1 User last replied: 5 years ago. Most recent reply: 5 years ago
  13. Solve slow WP response in cron.php User last replied: 5 years ago. Most recent reply: 5 years ago
  14. Spelling Checker English UK? User last replied: 5 years ago. No replies since.
  15. [resolved] Image uploader broken after upgrading to 2.6 User last replied: 6 years ago. Most recent reply: 6 years ago
  16. All My Content Has Disappeared User last replied: 6 years ago. No replies since.
  17. [resolved] 2.5.1 upgrade: Beware of FTP client used for upload User last replied: 6 years ago. No replies since.
  18. Slow performance due to cron.php fixed in 2.5.x? User last replied: 6 years ago. No replies since.
  19. Why is 2.5 Admin Panel So Dirt Slow? User last replied: 6 years ago. Most recent reply: 5 years ago
  20. [resolved] Site SUPERSLOW after posting User last replied: 6 years ago. No replies since.
  21. [resolved] Cannot Post Images on 2.5 in IE User last replied: 6 years ago. Most recent reply: 6 years ago
  22. Downgrade from 2.5 to 2.3.3 User last replied: 6 years ago. Most recent reply: 6 years ago
  23. Image Upload faulty User last replied: 6 years ago. Most recent reply: 6 years ago
  24. 2.5, Can't upload images & it closes my browser User last replied: 6 years ago. Most recent reply: 6 years ago
  25. "Publish" doesn't publish but saves only User last replied: 6 years ago. No replies since.

Threads Started

  1. TubePress stops working after upgrade to 2.1.1 Started: 3 years ago Most recent reply: 2 years ago.
  2. Wp-Cron keeps asking to be updated Started: 3 years ago Most recent reply: 3 years ago.
  3. WordPress Mobile Edition: Links don't work on Nokia E71 Started: 3 years ago Most recent reply: 3 years ago.
  4. White admin screen of death after installing Custom Taxonomies plugin Started: 4 years ago No replies.
  5. [resolved] [Plugin: WP-DB-Backup] What is actually backed up Started: 4 years ago Most recent reply: 4 years ago.
  6. [resolved] Fusion: Internet Explorer 7 error Started: 5 years ago Most recent reply: 5 years ago.
  7. Backup plugin not working in 2.6.1 Started: 5 years ago Most recent reply: 5 years ago.
  8. RSS error on homepage Started: 5 years ago No replies.
  9. Install screen instead of login screen after update Started: 5 years ago Most recent reply: 5 years ago.
  10. Solve slow WP response in cron.php Started: 5 years ago Most recent reply: 5 years ago.
  11. Spelling Checker English UK? Started: 5 years ago No replies.
  12. [resolved] 2.5.1 upgrade: Beware of FTP client used for upload Started: 6 years ago No replies.
  13. Downgrade from 2.5 to 2.3.3 Started: 6 years ago Most recent reply: 6 years ago.
  14. Slow performance due to cron.php fixed in 2.5.x? Started: 6 years ago Most recent reply: 6 years ago.
  15. [resolved] Site SUPERSLOW after posting Started: 6 years ago Most recent reply: 6 years ago.
  16. Image Upload faulty Started: 6 years ago Most recent reply: 6 years ago.
  17. "Publish" doesn't publish but saves only Started: 6 years ago Most recent reply: 6 years ago.