WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

User Profile

capofear

User Activity

Recent Replies

  1. Carousel Without JP no longer works... User last replied: 1 year ago. No replies since.
  2. display video in iframe User last replied: 1 year ago. No replies since.
  3. can't align div on top... User last replied: 1 year ago. No replies since.
  4. Menu Tab doesn't appear correctly User last replied: 1 year ago. No replies since.
  5. [Plugin: NextGEN Gallery] When activated, NG "cuts" my design... Help ? User last replied: 1 year ago. No replies since.
  6. [closed] Slider Disappears when module actived User last replied: 1 year ago. No replies since.
  7. No images showing from blog (image & or video) User last replied: 1 year ago. Most recent reply: 1 year ago
  8. Slider disappears when module activated User last replied: 1 year ago. Most recent reply: 1 year ago
  9. [closed] Why does nobody helps me ? User last replied: 1 year ago. Most recent reply: 1 year ago
  10. Blog's thumbnails dont appears User last replied: 1 year ago. Most recent reply: 1 year ago
  11. [closed] Thumbnails problem - Already tried several "solutions", wanna give up User last replied: 1 year ago. Most recent reply: 1 year ago
  12. Posts dont show featured images but the theme "No Image Available" picture... User last replied: 1 year ago. Most recent reply: 1 year ago

Threads Started

  1. Carousel Without JP no longer works... Started: 1 year ago No replies.
  2. display video in iframe Started: 1 year ago No replies.
  3. can't align div on top... Started: 1 year ago No replies.
  4. Menu Tab doesn't appear correctly Started: 1 year ago Most recent reply: 1 year ago.
  5. [Plugin: NextGEN Gallery] When activated, NG "cuts" my design... Help ? Started: 1 year ago No replies.
  6. No images showing from blog (image & or video) Started: 1 year ago Most recent reply: 1 year ago.
  7. [closed] Why does nobody helps me ? Started: 1 year ago Most recent reply: 1 year ago.
  8. Slider disappears when module activated Started: 1 year ago Most recent reply: 1 year ago.
  9. Blog's thumbnails dont appears Started: 1 year ago Most recent reply: 1 year ago.
  10. [closed] Slider Disappears when module actived Started: 1 year ago Most recent reply: 1 year ago.
  11. [closed] Thumbnails problem - Already tried several "solutions", wanna give up Started: 1 year ago Most recent reply: 1 year ago.
  12. Posts dont show featured images but the theme "No Image Available" picture... Started: 1 year ago Most recent reply: 1 year ago.