WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

User Profile

bnther

User Activity

Recent Replies

  1. wp_head puts margin on my page User last replied: 2 years ago. No replies since.
  2. Hacked -- WordPress or Host?? User last replied: 3 years ago. No replies since.
  3. [resolved] Displaying only specific pages in the nav bar User last replied: 3 years ago. No replies since.
  4. [resolved] safari & chrome loose nav position User last replied: 3 years ago. No replies since.
  5. ascending menu array User last replied: 3 years ago. No replies since.
  6. [resolved] Loosing my centering in IE only User last replied: 3 years ago. Most recent reply: 3 years ago
  7. Navigation question User last replied: 3 years ago. No replies since.
  8. Display the sub-category of a category that I'm not on User last replied: 3 years ago. No replies since.
  9. [resolved] creating a wiget for a custom theme User last replied: 3 years ago. No replies since.
  10. [resolved] nav button images User last replied: 3 years ago. No replies since.
  11. Podcast is more than 8 megs User last replied: 3 years ago. No replies since.
  12. How do you call .js that are in the plugin folder User last replied: 3 years ago. No replies since.
  13. [Plugin: Lightbox 2] How to get lightbox 2 to work on WP3.0? User last replied: 3 years ago. Most recent reply: 3 years ago
  14. SWF Flash Banner Install User last replied: 3 years ago. Most recent reply: 3 years ago
  15. installing a .swf -- a link question User last replied: 3 years ago. No replies since.
  16. margin:auto doesn't work on IE after upload User last replied: 3 years ago. No replies since.
  17. [resolved] can't establish a connection to the server at localhost User last replied: 4 years ago. No replies since.
  18. Moved from desktop to online -- localhost? User last replied: 4 years ago. Most recent reply: 4 years ago
  19. Can't get a link to post User last replied: 4 years ago. No replies since.
  20. Is there developer support? User last replied: 4 years ago. Most recent reply: 4 years ago
  21. undefined function get_content()? User last replied: 4 years ago. Most recent reply: 4 years ago
  22. Links not pulling up posts User last replied: 4 years ago. No replies since.
  23. Calling the corresponding post from a list of titles User last replied: 4 years ago. Most recent reply: 4 years ago
  24. A looping question -- query posts User last replied: 4 years ago. No replies since.
  25. requested URL not found User last replied: 4 years ago. No replies since.
  26. [resolved] Can I attach a 2nd MySQL database? User last replied: 4 years ago. Most recent reply: 4 years ago

Threads Started

  1. Hacked -- WordPress or Host?? Started: 3 years ago Most recent reply: 3 years ago.
  2. [resolved] Displaying only specific pages in the nav bar Started: 3 years ago Most recent reply: 3 years ago.
  3. [resolved] safari & chrome loose nav position Started: 3 years ago Most recent reply: 3 years ago.
  4. ascending menu array Started: 3 years ago No replies.
  5. [resolved] Loosing my centering in IE only Started: 3 years ago Most recent reply: 3 years ago.
  6. Navigation question Started: 3 years ago Most recent reply: 3 years ago.
  7. Display the sub-category of a category that I'm not on Started: 3 years ago Most recent reply: 3 years ago.
  8. [resolved] creating a wiget for a custom theme Started: 3 years ago Most recent reply: 3 years ago.
  9. [resolved] nav button images Started: 3 years ago Most recent reply: 3 years ago.
  10. Podcast is more than 8 megs Started: 3 years ago No replies.
  11. How do you call .js that are in the plugin folder Started: 3 years ago Most recent reply: 3 years ago.
  12. installing a .swf -- a link question Started: 3 years ago No replies.
  13. margin:auto doesn't work on IE after upload Started: 3 years ago Most recent reply: 3 years ago.
  14. [resolved] can't establish a connection to the server at localhost Started: 4 years ago Most recent reply: 4 years ago.
  15. Moved from desktop to online -- localhost? Started: 4 years ago Most recent reply: 4 years ago.
  16. undefined function get_content()? Started: 4 years ago Most recent reply: 4 years ago.
  17. Is there developer support? Started: 4 years ago Most recent reply: 4 years ago.
  18. Can't get a link to post Started: 4 years ago Most recent reply: 4 years ago.
  19. Calling the corresponding post from a list of titles Started: 4 years ago Most recent reply: 4 years ago.
  20. Links not pulling up posts Started: 4 years ago Most recent reply: 4 years ago.
  21. A looping question -- query posts Started: 4 years ago Most recent reply: 4 years ago.
  22. [resolved] Can I attach a 2nd MySQL database? Started: 4 years ago Most recent reply: 4 years ago.
  23. requested URL not found Started: 4 years ago Most recent reply: 4 years ago.