WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

User Profile

BitchSpot

User Activity

Recent Replies

  1. CommentLuv is posting comments, not posts User last replied: 1 year ago. No replies since.
  2. Visual Editor Fails on 1 site of Multisite User last replied: 3 years ago. No replies since.
  3. [resolved] Cannot access comments in multisite User last replied: 3 years ago. Most recent reply: 3 years ago
  4. [resolved] Cannot connect to dashboard of sub site User last replied: 3 years ago. Most recent reply: 3 years ago
  5. [resolved] New Post Notification across Multisites User last replied: 3 years ago. No replies since.
  6. [resolved] Multisite Problems w/ 3.0 User last replied: 3 years ago. Most recent reply: 3 years ago
  7. Widgets Not Working At All User last replied: 4 years ago. No replies since.
  8. [resolved] Need Suggestions for Tables Possibly? User last replied: 4 years ago. Most recent reply: 4 years ago
  9. [resolved] Visual Editor Not Working on *1* Post User last replied: 4 years ago. Most recent reply: 4 years ago
  10. Visual Editor Stuck In HTML Mode User last replied: 4 years ago. No replies since.
  11. Automatic plugin upgrade not working - ftp problems User last replied: 5 years ago. Most recent reply: 5 years ago
  12. "Unable to locate WordPress Plugin directory." User last replied: 5 years ago. Most recent reply: 5 years ago
  13. Formatting text box captions with images User last replied: 5 years ago. Most recent reply: 5 years ago

Threads Started

  1. CommentLuv is posting comments, not posts Started: 1 year ago No replies.
  2. Visual Editor Fails on 1 site of Multisite Started: 3 years ago Most recent reply: 3 years ago.
  3. [resolved] Cannot access comments in multisite Started: 3 years ago Most recent reply: 3 years ago.
  4. [resolved] Cannot connect to dashboard of sub site Started: 3 years ago Most recent reply: 3 years ago.
  5. [resolved] New Post Notification across Multisites Started: 3 years ago Most recent reply: 3 years ago.
  6. [resolved] Multisite Problems w/ 3.0 Started: 3 years ago Most recent reply: 3 years ago.
  7. [resolved] Visual Editor Not Working on *1* Post Started: 4 years ago Most recent reply: 4 years ago.
  8. Widgets Not Working At All Started: 4 years ago Most recent reply: 4 years ago.
  9. [resolved] Need Suggestions for Tables Possibly? Started: 4 years ago Most recent reply: 4 years ago.
  10. Formatting text box captions with images Started: 5 years ago Most recent reply: 5 years ago.