WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

User Profile

berchman

User Activity

Recent Replies

  1. [Plugin: WP Super Cache] Select posts are coming up "blank" but most of site working User last replied: 3 years ago. Most recent reply: 3 years ago
  2. [Plugin: Contact Form 7] Spinning arrows takes forever. User last replied: 3 years ago. Most recent reply: 3 years ago
  3. Bad Link Emails, "A user tried to go to" User last replied: 3 years ago. Most recent reply: 3 years ago
  4. Is there a way to determine if a 'tag' is in a 'category?' User last replied: 3 years ago. No replies since.
  5. How to get most recent post title (and link) for specific author User last replied: 3 years ago. Most recent reply: 3 years ago
  6. [Plugin: Viper's Video Quicktags] Not working User last replied: 4 years ago. Most recent reply: 3 years ago
  7. Hiding the site with a 'splash' page User last replied: 4 years ago. Most recent reply: 4 years ago
  8. [resolved] How to exclude 'child' category content from 'parent' category default display User last replied: 4 years ago. Most recent reply: 3 years ago
  9. Category RSS feeds not validating User last replied: 4 years ago. Most recent reply: 4 years ago
  10. Error 500 User last replied: 4 years ago. No replies since.
  11. Half of admin dashboard missing User last replied: 4 years ago. No replies since.
  12. [Plugin: Simple Tags] 500 server error when simple tags is present User last replied: 4 years ago. Most recent reply: 4 years ago
  13. [Plugin: NextGEN Gallery] NGG Slideshow not working after WP 2.7 and NGG 1.0.1 update User last replied: 5 years ago. Most recent reply: 5 years ago
  14. [resolved] [Plugin: NextGEN Gallery] The Flash Player and a browser with Javascript support are needed.. User last replied: 5 years ago. Most recent reply: 5 years ago
  15. [resolved] [Plugin: NextGEN Gallery] Other flash stopped working after upgrade 0.99.1 User last replied: 5 years ago. Most recent reply: 5 years ago
  16. [Plugin: NextGEN Gallery] Nextgen-Gallery Slideshow of only one gallery or album? User last replied: 5 years ago. No replies since.
  17. [resolved] wp_list_bookmarks and target User last replied: 5 years ago. No replies since.
  18. [resolved] Custom Page Template not working, defaulting to home page User last replied: 5 years ago. No replies since.
  19. [resolved] Query Page + Query Posts. Next and Previous Post links not working properly. User last replied: 5 years ago. No replies since.
  20. forgotten password User last replied: 5 years ago. Most recent reply: 5 years ago
  21. New Widgets in 2.5.1 not working User last replied: 5 years ago. Most recent reply: 5 years ago
  22. Weird "GET" in URL. Results in 404 error pages User last replied: 5 years ago. Most recent reply: 5 years ago
  23. Adding Vimeo Videos in 2.5.1 User last replied: 5 years ago. Most recent reply: 5 years ago
  24. updgraded to 2.5.1 and still showing "need to upgrade" message User last replied: 5 years ago. Most recent reply: 5 years ago
  25. List Child pages only NOT parent pages User last replied: 6 years ago. Most recent reply: 6 years ago
  26. One post from each category on front page User last replied: 6 years ago. No replies since.
  27. !is_page( ) not working when using OR ' || ' User last replied: 6 years ago. Most recent reply: 6 years ago
  28. Where is the actual php code that enables full text RSS? User last replied: 6 years ago. Most recent reply: 6 years ago
  29. Anyone Interested in a plugin that... User last replied: 6 years ago. No replies since.
  30. [resolved] Installation Gone Wrong from 2 to 2.1 User last replied: 7 years ago. Most recent reply: 7 years ago

Threads Started

  1. Weird "GET" in URL. Results in 404 error pages Started: 5 years ago Most recent reply: 5 years ago.
  2. updgraded to 2.5.1 and still showing "need to upgrade" message Started: 5 years ago Most recent reply: 5 years ago.
  3. Sidebar Link Listing Issues (Parent and Child pages) Started: 7 years ago Most recent reply: 6 years ago.
  4. !is_page( ) not working when using OR ' || ' Started: 6 years ago Most recent reply: 6 years ago.
  5. [resolved] Brand New Install of 2.1 is stuck Started: 7 years ago Most recent reply: 7 years ago.
  6. Importing from iBlog Started: 8 years ago Most recent reply: 7 years ago.
  7. [resolved] Same post is displayed no matter what URL is showing Started: 7 years ago Most recent reply: 7 years ago.
  8. [resolved] RSS icon placement Started: 8 years ago Most recent reply: 8 years ago.