WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

User Profile

Axel13

User Activity

Recent Replies

  1. [Plugin: Carousel Slider] Add URL Links? User last replied: 1 week ago. No replies since.
  2. [resolved] [Theme: Vantage] Change logo for mobile visitors User last replied: 5 months ago. Most recent reply: 5 months ago
  3. Centering header image User last replied: 5 months ago. Most recent reply: 5 months ago
  4. [Theme: Spun] remove menu from static front page User last replied: 5 months ago. Most recent reply: 5 months ago
  5. Adjusting Twentytwelve theme User last replied: 5 months ago. Most recent reply: 5 months ago
  6. [Plugin: SyntaxHighlighter Evolved] awesomeness ) User last replied: 5 months ago. No replies since.
  7. [resolved] [Theme: Tiny Forge] Remove HOME from header picture User last replied: 5 months ago. Most recent reply: 5 months ago
  8. [Theme: Customizr] Slider is not taking the full page width User last replied: 5 months ago. Most recent reply: 5 months ago
  9. [Plugin: Easing Slider "Lite"] Luv it! User last replied: 1 year ago. No replies since.
  10. Re order the 'parent' dropdown box entries User last replied: 1 year ago. No replies since.
  11. New Install; Multisite new pages not creating User last replied: 1 year ago. Most recent reply: 1 year ago
  12. [Plugin: Blog Copier] exec() has been disabled for security reasons User last replied: 1 year ago. No replies since.
  13. Customize registration email User last replied: 1 year ago. No replies since.
  14. [resolved] W3 Total Cache User last replied: 1 year ago. No replies since.
  15. [resolved] 404 error on subdomains User last replied: 2 years ago. No replies since.
  16. [resolved] Schortcode User last replied: 2 years ago. No replies since.
  17. Reverting Multisite to Single - Error Establishing DB Connection User last replied: 2 years ago. Most recent reply: 2 years ago
  18. I changed my site and cant get in! User last replied: 2 years ago. Most recent reply: 2 years ago
  19. Mutlisite not working after installation User last replied: 2 years ago. Most recent reply: 2 years ago
  20. [resolved] Can wordpress MU be installed to a subdomain? User last replied: 2 years ago. Most recent reply: 2 years ago
  21. [resolved] unable to activate multisite User last replied: 2 years ago. Most recent reply: 2 years ago
  22. One site of Multisite install has a redirect loop User last replied: 2 years ago. Most recent reply: 2 years ago
  23. Multisite htaccess issues slow redirect ... Please help User last replied: 2 years ago. Most recent reply: 2 years ago
  24. WPMU - Auto Post insertion on new blog creation and User level User last replied: 2 years ago. Most recent reply: 2 years ago
  25. forum directly in subdomain? (no subdirectory) User last replied: 2 years ago. Most recent reply: 2 years ago
  26. [resolved] How to set up various blogs on one site!?! User last replied: 2 years ago. Most recent reply: 2 years ago
  27. sidebar not showing up User last replied: 2 years ago. No replies since.
  28. [resolved] how to change admin username User last replied: 2 years ago. Most recent reply: 2 years ago
  29. Author Meta Box Only Shows 1 Author User last replied: 2 years ago. Most recent reply: 2 years ago
  30. [resolved] Cant find wp-config.php User last replied: 2 years ago. No replies since.

Threads Started

  1. [Plugin: SyntaxHighlighter Evolved] awesomeness ) Started: 5 months ago No replies.
  2. [Plugin: Easing Slider "Lite"] Luv it! Started: 1 year ago No replies.
  3. [Plugin: Blog Copier] exec() has been disabled for security reasons Started: 1 year ago No replies.
  4. [Plugin: All-in-One Event Calendar] Fatal error: Ai1ec_Settings::get_instance() Started: 2 years ago Most recent reply: 2 years ago.
  5. [resolved] 404 error on subdomains Started: 2 years ago Most recent reply: 2 years ago.
  6. [resolved] Plugin Security Check on W3 Total Cache Started: 2 years ago Most recent reply: 2 years ago.
  7. Security Check on Ultimate Security Checker Started: 2 years ago No replies.
  8. [Plugin: Multiple content blocks] Fatal error: Cannot redeclare init_multiplecontent() .... Started: 2 years ago No replies.
  9. [Plugin: Social Sharing Toolkit] advertisement appears Started: 2 years ago No replies.
  10. [resolved] [Plugin: Contact Form 7] an a-problem Started: 3 years ago No replies.