WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

User Profile

avagogo

User Activity

Recent Replies

  1. [Plugin: Thank Me Later] Emails not being sent User last replied: 2 months ago. No replies since.
  2. [resolved] [Plugin: Subscribe2] Phantom post created and phantom email sent when plugin not activated User last replied: 2 months ago. No replies since.
  3. [Plugin: Blog Content Protector] Zip file is empty User last replied: 11 months ago. No replies since.
  4. [Plugin: Google Custom Search] Popup window formatting problems with WordPress 3.6 User last replied: 11 months ago. Most recent reply: 9 months ago
  5. [Plugin: Google XML Sitemaps] Early testers wanted User last replied: 3 years ago. Most recent reply: 2 years ago
  6. [Plugin: Google XML Sitemaps] Multi site support in 3.0 User last replied: 3 years ago. No replies since.
  7. [resolved] Migrated site. Can access admin dashboard but rest of admin redirects to site User last replied: 4 years ago. No replies since.
  8. Need Help: WordPress site redirects to a different domain User last replied: 5 years ago. Most recent reply: 5 years ago

Threads Started

  1. [Plugin: Thank Me Later] Emails not being sent Started: 2 months ago Most recent reply: 2 months ago.
  2. [resolved] [Plugin: Subscribe2] Phantom post created and phantom email sent when plugin not activated Started: 2 months ago Most recent reply: 2 months ago.
  3. [Plugin: Blog Content Protector] Zip file is empty Started: 11 months ago No replies.
  4. [resolved] Migrated site. Can access admin dashboard but rest of admin redirects to site Started: 4 years ago Most recent reply: 4 years ago.