WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

User Profile

aphill70

User Activity

Recent Replies

  1. posts problems User last replied: 2 years ago. Most recent reply: 2 years ago
  2. Theme causing improper rendering on site, need help User last replied: 2 years ago. No replies since.
  3. website not loading- "logsbotsonline.net" error?? User last replied: 2 years ago. No replies since.
  4. first two lines are indenting on every page User last replied: 2 years ago. Most recent reply: 2 years ago
  5. Page to list All authors with info User last replied: 2 years ago. No replies since.
  6. Using Nextgen in sidebar User last replied: 2 years ago. Most recent reply: 2 years ago
  7. [resolved] How to move my Ad on top of my banner? User last replied: 2 years ago. No replies since.
  8. sticky footer problem User last replied: 2 years ago. No replies since.
  9. [resolved] get_categories Deprecated Argument? User last replied: 2 years ago. Most recent reply: 2 years ago
  10. Help with Cusotm Taxonomy archive pages! User last replied: 3 years ago. No replies since.
  11. [resolved] Group Posts by Custom Field - Alphabetically User last replied: 3 years ago. Most recent reply: 2 years ago
  12. Banner URL User last replied: 3 years ago. No replies since.
  13. website is not showing completely confused User last replied: 3 years ago. No replies since.
  14. [resolved] My menu doesn't show anymore... User last replied: 3 years ago. Most recent reply: 3 years ago
  15. pages not found in WP subdomain User last replied: 3 years ago. Most recent reply: 3 years ago
  16. Custom post layout? User last replied: 3 years ago. Most recent reply: 3 years ago
  17. [resolved] Posts not showing on home page only in categories User last replied: 3 years ago. Most recent reply: 3 years ago
  18. How to modify links User last replied: 3 years ago. No replies since.
  19. Child themes? What and how? User last replied: 3 years ago. No replies since.
  20. My pictures are not centering User last replied: 3 years ago. No replies since.
  21. I don't understand process of getting correct .com address in address bar. User last replied: 3 years ago. No replies since.
  22. Need help tweaking template User last replied: 3 years ago. Most recent reply: 3 years ago
  23. messed up my wordpress site/url; now everything's gone! User last replied: 3 years ago. Most recent reply: 3 years ago
  24. Transfering content from html site to WordPress - extra white spaces User last replied: 3 years ago. No replies since.
  25. Font issues -- should be a simple fix... User last replied: 3 years ago. Most recent reply: 3 years ago
  26. How can I remove widgets from ONLY my blog page? User last replied: 3 years ago. Most recent reply: 3 years ago
  27. [resolved] Advertising code on home page vs rest of blog User last replied: 3 years ago. Most recent reply: 3 years ago
  28. Moved root directory and now uploads get lost User last replied: 3 years ago. Most recent reply: 3 years ago
  29. Problem with getting my HTML to show? User last replied: 3 years ago. Most recent reply: 3 years ago
  30. [resolved] Format issues: Text underline, image border & mysterious UL User last replied: 3 years ago. Most recent reply: 3 years ago

Threads Started

  1. [resolved] Showing the same comments on mutiple pages Started: 4 years ago Most recent reply: 3 years ago.