WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Plugin Forums

mb.YTPlayer for background videos

Play any Youtube video as background of your page or as custom player inside an element of the page.

1235

Topic Posts Last Poster Freshness
[resolved] mb.YTPlayer not displaying 8 pupunzi 4 months
[resolved] Start and stop on click 8 shacal 5 months
[resolved] Keep video playing after clicking any link 2 pupunzi 5 months
[resolved] TinyMCE shortcode is not working. 4 pupunzi 5 months
[resolved] Video not loading "NetworkError: 404 Not Found" 2 pupunzi 5 months
[resolved] Add padding to video div? 2 pupunzi 5 months
[resolved] Showing the Video on one element 3 bluebird2 5 months
Use together with Revolution Slider 2 pupunzi 5 months
[resolved] Tips on speeding up video loading time 2 pupunzi 5 months
[resolved] Background image + video 9 marjorie07 5 months
[resolved] Latest build does not work in Chrome 8 marjorie07 5 months
[resolved] make video start immediately without delay 4 fg87 6 months
Player not working when typing a different domain 2 carlacomino 6 months
[resolved] Audio still playing, though I selected "mute audio" 3 marjorie07 6 months
[resolved] Not working in IE v8-10 6 pupunzi 6 months
Not displaying at all. 3 pupunzi 6 months
Full Screen, 2 Types 12 olajideolaolorun 6 months
Unable to post message to http://www.youtube.com. Recipient has origin https://w 2 pupunzi 6 months
[resolved] video not working after upgrading to 1.7 7 pupunzi 6 months
[resolved] Audio Shortcode and Video Background 3 pupunzi 7 months
1.6.7 not working in safari and firefox 9 pupunzi 7 months
video bg goes fullscreen 1 David Blackmon 7 months
cant get the video to show throu... 3 pupunzi 7 months
[resolved] Video autoplays despite autoplay being turned off 4 pupunzi 7 months
A way to de-activate for certain resolutions? 2 pupunzi 7 months
[resolved] Audio activate on homepage and disable in pages 4 pupunzi 7 months
[resolved] After update no longer fullscreen. 7 pupunzi 8 months
Not displaying properly in headway theme 2 hermesd 8 months
[resolved] Not working in Firefox and IE 3 David 8 months
[resolved] HTTPS Support 2 pupunzi 8 months

You must log in to post.