WooCommerce German (de_DE)

This plugin extends the WooCommerce shop plugin with complete German language packs - formal and informal. - WooCommerce endlich komplett auf deutsch!

Topic Posts Last Poster Freshness
Update will release on Wednesday June 18th / Update diesen Mittwoch 18.6. 3 FERAGEN
New plugin version v3.1.0 // New WooCommerce version v2.1.0 9 daveshine (David Decker)
Language files override in child theme 1 Ederer 3 weeks
View Order not being translated 1 ratatat 3 weeks
Übersetzung der AGB-Akzeptierung im Checkout 3 FERAGEN 1 month
Problem with Versandkosten, variations and "inkl. tax" 1 Jacobde87 1 month
Lagerbestand am/im/auf 2 martinx 1 month
selbständig Wörter ändern 1 skruffes 1 month
[resolved] Proceed to Checkout im Warenkorb nicht übersetzt 4 esmi 1 month
SOAP bzw. WSDL fähig? 2 ClickOn GmbH 1 month
[resolved] Links to Terms & Conditions 5 liqvid 2 months
"My Account" usw. wird nicht übersetzt 2 daveshine (David Decker) 2 months
[resolved] po-files missing 2 daveshine (David Decker) 2 months
[resolved] Can I add string to be translated? 3 bowenac 2 months
[resolved] Frontend DE / Backend EN not working 4 smelsworst 2 months
[resolved] Transation loading location not working? 5 Viktoras 2 months
[resolved] Change »Rechnungsanschrift« 4 daveshine (David Decker) 2 months
[resolved] WPML Plugin und deutsche Übersetzung 2 daveshine (David Decker) 2 months
[resolved] Mediathek funktioniert nicht. Seite bleibt teilweise leer 5 daveshine (David Decker) 2 months
[resolved] "WARENKORB-ZWISCHENSUMME" im Mini Cart 9 Break5 2 months
[resolved] Activate plugin for German site only? 3 mojomo 3 months
[resolved] Error auf Produktseite 4 daveshine (David Decker) 3 months
[resolved] Change the "Umsonst!" to "Preis auf Anfrage" 4 Onlineplaner 3 months
[resolved] Button "Kaufen" on two pages 4 daveshine (David Decker) 3 months
[resolved] Trego-theme & missing translations 2 daveshine (David Decker) 3 months
[resolved] Terms Translation missing / Zahlungsbedingungen 4 daveshine (David Decker) 3 months
I cant find these Strings in the .po file 6 daveshine (David Decker) 3 months
TRS String "Kostenlose" 2 daveshine (David Decker) 3 months
[resolved] WooCommerce 2.1.6 4 daveshine (David Decker) 3 months
Probleme mit Woocommerce German Market 4 daveshine (David Decker) 3 months
[resolved] Wie kann ich Produkte auf der Produktseite in einer Liste anzeigen lasse? 2 daveshine (David Decker) 3 months
[resolved] Change "Proceed to checkout" Button 9 daveshine (David Decker) 4 months