WooCommerce German (de_DE)

This plugin extends the WooCommerce shop plugin with complete German language packs - formal and informal. - WooCommerce endlich komplett auf deutsch!

Topic Posts Last Poster Freshness
Update will release on Wednesday June 18th / Update diesen Mittwoch 18.6. 3 FERAGEN
New plugin version v3.1.0 // New WooCommerce version v2.1.0 9 daveshine (David Decker)
Links to Terms & Conditions 7 A. M. M. 6 days
woocommerce eMails translation strings not used 1 mmtomm 1 week
Übersetzung der AGB-Akzeptierung im Checkout 6 kaliu 1 week
"Warenkorbzwischensumme" Checkout Page 2 djarzyna 1 week
german market plugin and your plugin 1 Tobias_Conrad 1 week
Language files override in child theme 2 Tobias_Conrad 1 week
[resolved] Hochkomma Übersetzung verursacht JavaScript Error 3 klickklack 2 weeks
Kasse "Your Order" nicht übersetzt 1 jogo 2 weeks
FRAGE - Gibt es ein Geschenkgutschein Plugin? 1 Joerg 3 weeks
View Order not being translated 1 ratatat 1 month
Problem with Versandkosten, variations and "inkl. tax" 1 Jacobde87 2 months
Lagerbestand am/im/auf 2 martinx 2 months
selbständig Wörter ändern 1 skruffes 2 months
[resolved] Proceed to Checkout im Warenkorb nicht übersetzt 4 esmi 2 months
SOAP bzw. WSDL fähig? 2 ClickOn GmbH 2 months
"My Account" usw. wird nicht übersetzt 2 daveshine (David Decker) 3 months
[resolved] po-files missing 2 daveshine (David Decker) 3 months
[resolved] Can I add string to be translated? 3 bowenac 3 months
[resolved] Frontend DE / Backend EN not working 4 smelsworst 3 months
[resolved] Transation loading location not working? 5 Viktoras 3 months
[resolved] Change »Rechnungsanschrift« 4 daveshine (David Decker) 3 months
[resolved] WPML Plugin und deutsche Übersetzung 2 daveshine (David Decker) 3 months
[resolved] Mediathek funktioniert nicht. Seite bleibt teilweise leer 5 daveshine (David Decker) 3 months
[resolved] "WARENKORB-ZWISCHENSUMME" im Mini Cart 9 Break5 3 months
[resolved] Activate plugin for German site only? 3 mojomo 4 months
[resolved] Error auf Produktseite 4 daveshine (David Decker) 4 months
[resolved] Change the "Umsonst!" to "Preis auf Anfrage" 4 Onlineplaner 4 months
[resolved] Button "Kaufen" on two pages 4 daveshine (David Decker) 4 months
[resolved] Trego-theme & missing translations 2 daveshine (David Decker) 4 months
[resolved] Terms Translation missing / Zahlungsbedingungen 4 daveshine (David Decker) 4 months