2 Click Social Media Buttons

Facebook-Like/Empfehlen, Twitter, Flattr, Xing, Pinterest, t3n, LinkedIn und Googleplus dem deutschen Datenschutz entsprechend in WordPress.

Topic Posts Last Poster Freshness
notice Undefined variable: var_bGetOptionsInLink 1 Yogi T 2 days
Wo ist die Teilen- Funktion? 8 swekarl 4 days
[resolved] Fehler nach Update von Plugins 2 hapke 5 days
Bei der Internen Suche erscheint der Infotext bei den Suchergebnissen 2 JoergWiesehoefer 2 weeks
Gedankenstrich nicht Minus 1 Tschoepler 3 weeks
Social Buttons sind erst sichtbar, wenn Permalink des Artikels geklickt wird 1 GhaniaI 1 month
Konflikt bei Videoposts 2 Sophieja23 1 month
White Space after 2 Click Social Media Buttons 1 dshonas 2 months
Facebook HREF Error 1 EBS Consulting 3 months
Fix for Linkedin Script error: duplicate in.js loaded 1 Melonenhund 4 months
How to add a global Shortcode in this plugin: 1 Melonenhund 4 months
Shortcode funktioniert nicht in FooBar 2 Melonenhund 4 months
CDATA closing tag is escaped to ]]& gt; 3 Arno Welzel 4 months
Info Button als nofollow? 1 madloki 5 months
Plugin uses the short "$" for jQuery, but wordpress is in noConflict() mode. 1 Jost0 5 months
Suggestion: Use action wp_enqueue_scripts instead of init 1 Ov3rfly 5 months
Suggestion: Use prefix in CSS classes and JS functions 1 Ov3rfly 5 months
Google+ Button doesn't work 1 Aljoscha 5 months
accessibility issue 2 wwwoz 6 months
Nur ein Button erscheint 4 pstiel 6 months
Facebook zur Fanpage 4 Briesmi 6 months
Viel zu viele Buttons 2 msebald 6 months
Nothing shown up 1 Fabian_Niesen 8 months
Buttons are not clickable 1 pstiel 8 months
Optionale Anzeige als Sidebarwidget in Einzelartikeln und -seiten. 2 bjoerne 8 months
Social Buttons nur auf Beitragsseiten 2 HolgervonEhla 8 months
no two clickbutton on homepage? 1 bwaack 9 months
Spaces in Twitter Hashtags 1 Skjall 10 months
Kurz-URLs 1 TechnoViel 10 months
2-click for pinterest with image caption or image description? 1 chaoti 10 months