WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

WordPress › Support » Multisite

Multisite Add New »

Topic Posts Last Poster Freshness
[resolved] Theme Editor 2 richbate 3 years
[Plugin: WordPress MU Sitewide Tags Pages] Sitewide Tags not getting posts 15 Ron Rennick 3 years
[resolved] Upgrade Multisite to 3.1 = broken 4 Ipstenu (Mika Epstein) 3 years
[resolved] [closed] WP Multisite on Bluehost - best to choose subdirectories or subdomains? 24 Ipstenu (Mika Epstein) 3 years
[resolved] Upgrade to 3.1 - A Positive Note and The Process 5 pcmt 3 years
canonical url request for settings section of multisite 4 Ipstenu (Mika Epstein) 3 years
[resolved] Broken Images on a MU Network Sub-domains 10 JohnRazmus 3 years
[closed] How to Direct New Registration Files in a Specific Site with the new WP 3.1? 6 Ipstenu (Mika Epstein) 3 years
[resolved] Multisite not working after 3.1 upgrade 7 toddlohenry 3 years
How to add a folder to subsite 3 Andrea Rennick 3 years
[resolved] Plugin activation in WP 3.1 network wide only? 3 cinematic 3 years
[resolved] How do I verify that Multisite is installed and working 6 mjw01 3 years
[closed] Image will NOT show in header 2 alchymyth 3 years
[resolved] Page Nav always displays page 1 on blog, but works OK everywhere else 3 tintypes 3 years
Need Advice : multiple installs, WPMU, or just one... 6 coltonday 3 years
[resolved] Can multisite new sites have plugins already activated? 6 matt9250 3 years
Same widget on all blogs. 5 David Sader 3 years
Display Site Id 2 Andrea Rennick 3 years
Custom post type Permalink structure ? 4 joaochao 3 years
[resolved] Lost navigation to plug-ins and widgets after plug-in install 3 sdoss 3 years
[resolved] Dashboard Ajax Not Working - Solution 7 spherical 3 years
[resolved] Server not found---using multi site. 4 Andrea Rennick 3 years
[resolved] Cant Create New Sites After WordPress 3.1 Upgrade 7 Vann Digital Networks 3 years
[Plugin: WordPress MU Domain Mapping] Hierarchical site structure? 4 Andrea Rennick 3 years
[resolved] Superadmin menu not showing up 5 Andrea Rennick 3 years
3.1 Site/Network admin pages for Sites seem mixed up 3 Andrea Rennick 3 years
Editing same Theme for Mulri-Site WordPress 3.1 2 Andrea Rennick 3 years
[resolved] Media/images do not display in posts after upgrade 5 seahawknationblog 3 years
Searching for sites no longer shows results for a partial name 3 PhilEsq 3 years
Updated to 3.1 now multisite is gone and... 8 Ipstenu (Mika Epstein) 3 years

New Topic in this Forum

You must log in to post.