WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

WordPress › Support » Multisite

Multisite Add New »

Topic Posts Last Poster Freshness
Need Advice : multiple installs, WPMU, or just one... 6 coltonday 3 years
[resolved] Can multisite new sites have plugins already activated? 6 matt9250 3 years
Same widget on all blogs. 5 David Sader 3 years
Display Site Id 2 Andrea Rennick 3 years
Custom post type Permalink structure ? 4 joaochao 3 years
[resolved] Lost navigation to plug-ins and widgets after plug-in install 3 sdoss 3 years
[resolved] Dashboard Ajax Not Working - Solution 7 spherical 3 years
[resolved] Server not found---using multi site. 4 Andrea Rennick 3 years
[resolved] Cant Create New Sites After WordPress 3.1 Upgrade 7 Vann Digital Networks 3 years
[Plugin: WordPress MU Domain Mapping] Hierarchical site structure? 4 Andrea Rennick 3 years
[resolved] Superadmin menu not showing up 5 Andrea Rennick 3 years
3.1 Site/Network admin pages for Sites seem mixed up 3 Andrea Rennick 3 years
Editing same Theme for Mulri-Site WordPress 3.1 2 Andrea Rennick 3 years
[resolved] Media/images do not display in posts after upgrade 5 seahawknationblog 3 years
Searching for sites no longer shows results for a partial name 3 PhilEsq 3 years
Updated to 3.1 now multisite is gone and... 8 Ipstenu (Mika Epstein) 3 years
WordPress 3.1 Redirect Loop 8 seahawknationblog 3 years
[resolved] Just update 3.1 and now my editor in the appearance is gone 7 clgreene63 3 years
Error on import to WordPress 3.1 3 Andrea Rennick 3 years
Re Use of Multisite for different purposes question 6 matt9250 3 years
3.1 upgrade broke links by requiring "blog/" again 7 Ipstenu (Mika Epstein) 3 years
[resolved] Logged in after upgrading to 3.1 and can only edit my profile 4 Andrea Rennick 3 years
Moving one site content to other 4 Ipstenu (Mika Epstein) 3 years
rewrite / to /blog 7 mpfeifer 3 years
a Site results 500 error 3 dkeceh 3 years
Custom login to all sites 1 Connor Crosby 3 years
Fatal error while trying to go to 'Network Admin' after upgrade to 3.1 4 Ipstenu (Mika Epstein) 3 years
Windows multi site 404 problem 3 Ipstenu (Mika Epstein) 3 years
Getting HTTP403 and HTTP404 errors 7 Ipstenu (Mika Epstein) 3 years
Subdomain Permalinks Changed - Now Posts Are 404 Pages 8 Ipstenu (Mika Epstein) 3 years

New Topic in this Forum

You must log in to post.