WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

WordPress › Support » Multisite

Multisite Add New »

Topic Posts Last Poster Freshness
[resolved] Install ok, now how new users can register? 4 Andrea Rennick 3 years
Missing tables for Multisite sites? 11 Andrea Rennick 3 years
multisite 3 Andrea Rennick 3 years
How to build a Sitemap that automatically include all the blogs in the network 7 Andrea Rennick 3 years
Plugins can only be installed under Network Admin 9 Andrea Rennick 3 years
multisite user dont work, 25 Andrea Rennick 3 years
Where to find code help and tutorials. 3 Andrea Rennick 3 years
[resolved] 3.1.1 Upgrade Broke Network Admin Access 3 lmneditor 3 years
[resolved] Problems after 3.1.1 upgrade, can't access other pages 6 Ipstenu (Mika Epstein) 3 years
[resolved] non www to www 5 Ipstenu (Mika Epstein) 3 years
Building Page Template to pull posts from network sites 13 Tim Moore 3 years
Subdirectory install with installing to root 2 Tim Moore 3 years
404 Page error on all site after network update 6 Tim Moore 3 years
[resolved] WordPress SME Server iBay wp-admin 404 Solved 1 thowden 3 years
[resolved] Domain mapping not working after update to 3.1 30 yayitswei 3 years
[resolved] Can I manage multiple sited under my account? 6 neko22 3 years
[resolved] WP upgrade 3.0.5 -> 3.1.1 broke site 34 jkhongusc 3 years
[resolved] The Delete site function 3 jonathandsimmons 3 years
Change permalink on a child site 3 Astraios 3 years
Image Upload Problem - IIS 6 3 Andrea Rennick 3 years
Domain Mapping 26 Andrea Rennick 3 years
a few questions about network blogs 3 Andrea Rennick 3 years
[resolved] Fail to import post tags from wp 2.3.3 to 3.1.1 19 michelat 3 years
Adding NOBLOGREDIRECT to config 4 dhyanji 3 years
Creating Multisite Problem 1 RameshNatarajan 3 years
[resolved] Mapping a subdomain to a subdomain 9 Timothy L. Gott 3 years
Can't install a second site, why? 3 Andrea Rennick 3 years
[Plugin: BuddyPress] Must be be installed on Main site? 4 valuser 3 years
[resolved] Wp 3.1 MultiSite "Warning: realpath()" Problem 7 Mimergt 3 years
Images loaded ok to server, but images aren't displayed 7 damongreen 3 years

New Topic in this Forum

You must log in to post.