WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

WordPress › Support » Multisite

Multisite Add New »

Topic Posts Last Poster Freshness
[resolved] Unable to display images in posts 8 calisun 3 years
Link to login on all registered sites 2 Ipstenu (Mika Epstein) 3 years
[resolved] login problem after installing mu 4 scisgr8 3 years
How to activate Plugins only for MAIN SITE 6 Ipstenu (Mika Epstein) 3 years
Multisite Installation (No Sub-Directories Option) 4 Quint 3 years
[resolved] Migrating WP MultiSite Setup from one domain to another 13 Ipstenu (Mika Epstein) 3 years
Domain mapping, how to debug 3 Andrea Rennick 3 years
Permalink Settings 4 Ipstenu (Mika Epstein) 3 years
Can't Add Pics Without Caption 9 saltd 3 years
[resolved] Automatically add user to blog after registration 3 David Gard 3 years
Xenforo + WordPress 3 krempy23 3 years
[resolved] "Main" network site will publish revisions of subdomain blog posts as new posts 3 shawnogordo 3 years
Root .htaccess file, no images OR no wp-admin, pick one. 2 Andrea Rennick 3 years
Domain Mapping 2 Andrea Rennick 3 years
Lost Navigation Pane on left side 4 Ipstenu (Mika Epstein) 3 years
subdomain multisite on Amazon EC2 7 Koff 3 years
[resolved] Issues with individual users after "wp" table renamed.. 8 predelahabana 3 years
[resolved] When a site crashes does it affects the other Multistes? 3 Joaquin 3 years
[resolved] email as username 6 phylliserck 3 years
wp-activate.php not found 5 Andrea Rennick 3 years
signup process in one step 3 Ipstenu (Mika Epstein) 3 years
Moving blogs.dir location on existing multisite 2 Ipstenu (Mika Epstein) 3 years
Allowing Users to Sign up 14 Andrea Rennick 3 years
[resolved] 2 Websites, 1 WordPress (with different content and themes) 3 shawnwhalen 3 years
[resolved] Domain redirection 12 sportsnapper 3 years
[Plugin: W3 Total Cache] w3 total cache multisite setup featured posts on main site from sub sites 40 Frederick Townes 3 years
i found this bug in wordpress mu 6 Ipstenu (Mika Epstein) 3 years
Bug or incorrect installation? 6 Andrea Rennick 3 years
'Network Admin' link doesn't work in v3.2.1 6 Andrea Rennick 3 years
[resolved] Minor Error ?? 3 TheJamMan 3 years

New Topic in this Forum

You must log in to post.