WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

WordPress › Support » Alpha/Beta

Alpha/Beta Add New »

Topic Posts Last Poster Freshness
User Name/Display Name not calling $content = stripslashes(trim($content)); 3 Rythan 8 years
RSS feed has wrong format 14 TheRudeGuy 8 years
[resolved] In RC3 I have to click on each theme 2x before it changes... 7 CarolineG 8 years
Original image cannot be added 5 knight 8 years
Archives Not Working At All 10 Mazalien 8 years
RTE - strip html from content? / valid html 5 masquerade 8 years
Post-dating articles & category appearance 2 schestowitz 8 years
Bug report 5 schestowitz 8 years
[closed] Release? 39 MacManX (James Huff) 8 years
1.5 backup - what about multiple MYSQL accts? 2 skippy 8 years
Rewriting relative links 7 Robert Accettura 8 years
Press It function misbehaving... 1 GrendelS 8 years
wp-db.php ... (upgradine errors) 2 schestowitz 8 years
Category Dropdown 6 VxJasonxV 8 years
pages giving 404 7 dissurion 8 years
spell check changes text 2 schestowitz 8 years
2.0 RC3 3 icco 8 years
[resolved] Opera + TinyMCE = not working 6 tedwinters 8 years
Clicking "edit" under post or on comment page causes reload to archive page 8 vkaryl 8 years
Forms are mangled! 2 schestowitz 8 years
[resolved] Upgrade Problem in RC3 33 Ryan Boren 8 years
Ordered list nesting in the WYSIWYG editor? 5 Chris_K 8 years
Page Slugs Broken After Upgrade 3 kmesiab 8 years
CSS doesn't apply after an update 2 Mark (podz) 8 years
[resolved] Dashboard menu missing 4 brachiator 8 years
hr tag breaks p tag in rc3? 3 schestowitz 8 years
Comments not showing in 2.0 beta 3 Chris_K 8 years
HTML editor and WYSIWYG 2 schestowitz 8 years
Keeping some posts secret w/ new user system 9 moshu 8 years
Unknown column 'comment_count' in 'field list' 4 vkaryl 8 years

New Topic in this Forum

You must log in to post.