WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

WordPress › Support » Alpha/Beta

Alpha/Beta Add New »

Topic Posts Last Poster Freshness
[resolved] Another newbie question on network and domains 7 Pierre Lannoy 4 years
[resolved] WordPress 3.0 beta 2 crashed with Mailpress 4 doisdn 4 years
[resolved] Downgrade 3.1 to 3.0 3 nikco 4 years
User of main Blog can't create a blog after registering 5 tordavis 4 years
Custom Post Type Listing Page 2 faboulaws 4 years
a problem in the options of wp 3.0 mu 7 Ipstenu (Mika Epstein) 4 years
Image not show - after upgrade wpmu 3.0 2 Ipstenu (Mika Epstein) 4 years
[resolved] Can't Log-In 6 sclinton 4 years
[resolved] Signing up for a blog in 3.0? 19 Andrea Rennick 4 years
No Backend for multisites 4 Andrea Rennick 4 years
Any plans for wordpress 3.1? :) 8 MichaelH 4 years
Call to undefined method 4 Daniel Fru?y?ski (sirzooro) 4 years
WordPress 3.0 multi-sites admin problem 11 Andrea Rennick 4 years
Add Site -> Wrong URL 5 Andrea Rennick 4 years
jQuery file corrupted? 8 eddai 4 years
Multisite problems with RC3 25 Andrea Rennick 4 years
RSS Widget bust? 1 cavamondo 4 years
Categories and Import 5 tixrus 4 years
[resolved] OMG What is the problem?? 2010?? 12 justbishop 4 years
3.0-RC2 custom menu disappears 7 c0nc3pt.SF 4 years
Upgrade from 2.9.2 to 3.0 rc1. Admin login problem... 46 Andrea Rennick 4 years
[resolved] 2010 not quite ready for translation 6 muchio 4 years
[resolved] 3.0 behavior for add_submenu_page, unsure 3 Frumph 4 years
Homepage forwards to post page after 3.0b2 upgrade 4 jehzlau 4 years
[resolved] Nav Menu in WordPress 3.0 4 SexyDawnT 4 years
Detecting Network activation/deactivation for plugins 3 Steve 4 years
WordPress 3.0 is now ready 1 hpguru 4 years
Remove Custom Post Type from URL? 1 granulr 4 years
[resolved] How can I call the BlogID? 3 hauruapai 4 years
Changing individual pieces of text in WordPress admin 1 shauny 4 years

New Topic in this Forum

You must log in to post.