WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

WordPress › Support » Alpha/Beta

Alpha/Beta Add New »

Topic Posts Last Poster Freshness
[resolved] Scrolling issue in IE 4 Ipstenu (Mika Epstein) 1 month
[resolved] Can't Right-Click>Paste URLs in Editor in 4.0-beta1 2 Ipstenu (Mika Epstein) 1 month
[resolved] How to disable email with update information? 3 Ajaypalbhoreriya 1 month
[resolved] WordPress 4.0-alpha Media Library 5 Malae 1 month
[resolved] 3.8 doesn't allow to change media uploads folder and URL path to files 6 jpeirce 1 month
[resolved] 4.0-alpha «Invalid Data provided» error 4 Sergey Biryukov 1 month
[resolved] Admin style broken 6 tjoepke 1 month
[resolved] Accidental upgrade to 4.0-alpha-20140629 8 jontucker1 1 month
[resolved] Admin View 8 Tom Peranteau 1 month
[resolved] Toolbar Missing 5 CyclingAcrossAmerica 2 months
[resolved] Multiple emails 6 TiernanDouieb 2 months
[resolved] Unable to install any plugin/theme on the latest trunk 2 Ipstenu (Mika Epstein) 2 months
[resolved] Version 4.0-alpha for en-GB users 2 Ipstenu (Mika Epstein) 3 months
[resolved] 4.0 ALPHA ... article / menus / sidebar on the right 7 Ipstenu (Mika Epstein) 3 months
[resolved] [closed] Disable "BETA TESTERS" 6 esmi 3 months
[resolved] How to stop future beta and alpha verions from installing. 6 yolko 3 months
[resolved] [closed] Live site automatically updated to an Alpha version 46 Stephen Edgar 3 months
[resolved] Proplem with 4.0-alpha-20140504 5 247creative 3 months
[resolved] [closed] Fonts in 3.9 Beta 2 15 esmi 3 months
[resolved] Unwanted developement site 2 Guðmundur Karl Einarsson 4 months
[resolved] [closed] TinyMCE broken using Visual Composer 8 giselleaz 4 months
[resolved] 3.9-RC1 Visual editor and TinyMCE Advanced issues 16 Malae 4 months
[resolved] Switching back from Text to Visual adds extra TinyMCE row 3 Zoe Rooney 4 months
[resolved] [closed] Problems embedding image from Media Library - 3.9RC1 3 kbiglione 4 months
[resolved] Editor is not working 7 Jeremy Felt 4 months
[resolved] Theme Install Fails in 3.9rc1? 7 bobbingwide 4 months
[resolved] Paste from Word button got lost in 3.9 Beta 1 3 Malae 4 months
[resolved] Problems with visual editor on iPad - 3.9-RC1 5 mascaliente 4 months
[resolved] [closed] Disable email notifications from automatic update 13 Josh.biz 4 months
[resolved] Video player does not load inside tinymce when editing post 6 Ipstenu (Mika Epstein) 4 months

New Topic in this Forum

You must log in to post.