WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

WordPress › Support » Alpha/Beta

Alpha/Beta Add New »

Topic Posts Last Poster Freshness
[resolved] Links - Link Categories not working (different issue) 5 Ipstenu (Mika Epstein) 2 years
Plugin/theme installation - The package is corrupt or not in the correct format. 10 Ipstenu (Mika Epstein) 2 years
Internal Link don't support Chinese language 19 Dong Suzuki 2 years
[resolved] Custom Posts not showing Admin Bar 7 jason_lane 2 years
[resolved] Gravatar Out Of Place On New Admin Bar 15 hiphopboy 2 years
wp_editor api a few observations 8 Anointed 2 years
[resolved] Custom Taxonomy Filter not working in Admin edit.php 3.1(b2) 8 rhundesign 2 years
[resolved] Upload Media not showing 7 calebeaires 2 years
[resolved] Upload/Insert Link fails 5 ITS Alaska 2 years
[resolved] Theme installation from search not working 11 Ipstenu (Mika Epstein) 2 years
Help -> Screen Options is unintuitive and should be changed 2 Samuel B 2 years
[resolved] IE7 Flyout Menus are transparent, layered wrong, unuseable 7 Rev. Voodoo 2 years
[resolved] IE 7/8 Unable to add any media 14 Rev. Voodoo 2 years
[resolved] If I Upgrade to Beta... 3 Sage Brownell 2 years
[resolved] Beta Update Hosed the Admin on a Mapped Site 5 Ipstenu (Mika Epstein) 2 years
[resolved] [closed] HTTP Error on upload - 3.1RC3 17 Ipstenu (Mika Epstein) 2 years
[resolved] My Site can't display background on 3.3 beta 1 2 hiphopboy 2 years
[resolved] Media seems impossible to insert in posts 8 Ipstenu (Mika Epstein) 2 years
[resolved] Existing Pages on multisite giving 404 7 jamie3000 2 years
The "W" Menu Obscures Admin Menu 2 Ipstenu (Mika Epstein) 2 years
[resolved] Admin Bar Not Appearing on Front Page in Safari 4 Nadreck 2 years
[closed] [Plugin: Hikari Email & URL Obfuscator] unable to install on wp3.1alpha 7 dsided 2 years
[resolved] MySQL 5 - Any tips / guidance on upgrading? 11 Ipstenu (Mika Epstein) 2 years
[resolved] Most recent PHP version? 7 alanhbliss 2 years
Kalendas not working on Beta 3.3 2 Ipstenu (Mika Epstein) 2 years
[resolved] [closed] Bug - Fullscreen Mode Doesn't Work in HTML Mode 10 jimihow 2 years
[resolved] Add Link, Update Link buttons missing 2 Ipstenu (Mika Epstein) 2 years
[resolved] WP 3.1 has strange font variations in dashboard in IE8 2 derekbeck 2 years
[resolved] [closed] RC3.2 Menus still crippled 28 wlindley 2 years
[resolved] WP needs a working backup/restore 7 Ipstenu (Mika Epstein) 2 years

New Topic in this Forum

You must log in to post.