WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

WordPress › Support » Alpha/Beta

Alpha/Beta Add New »

Topic Posts Last Poster Freshness
[resolved] [closed] WordPress 3.5 Release Candidate 2 or Twenty Twelve bug 6 futtta 1 year
[resolved] Schedule Posts deletes Scripts... 3 esmi 1 year
[resolved] [closed] Widget Sidebars Gone in Admin 10 HCSdesigns 1 year
[resolved] Adding fields to attachments 9 lilike 1 year
[resolved] Selecting multiple images to insert into post 9 Jaabie 1 year
[resolved] [closed] 3.5 : Re-order images in Gallery broken 6 TLCJohn 1 year
[resolved] WP 3.5-RC1 - Embed options missing on media settings page 5 bwhontwerpers 1 year
[resolved] [closed] QuickPress Add Media button not working 10 esmi 1 year
[resolved] Image attachments - available? 8 racer x 1 year
[resolved] [closed] WordPress 3.5 > where the option settings->media->upload_path gone !? 20 esmi 1 year
[resolved] [closed] 3.5 beta missing 'Use As Featured Image' link in media upload screen 17 esmi 1 year
[resolved] Add text after inserting an image into post 7 DoctorMicro 1 year
[closed] IE Display Problem 8 esmi 1 year
[resolved] [closed] bug in 3.5 beta media insert? 17 esmi 1 year
[resolved] 3.5 RC3: Media Manager display options 10 meZoZ 1 year
[resolved] 3.5-RC5, Edit Post, Add Meda 12 juliedc 1 year
[resolved] [closed] Add Media and Featured Image buttons not working 18 esmi 1 year
[resolved] 3.5 RC3 Featured Image not working 10 TomGreenUK 1 year
[resolved] RSS feed dashboard widgets don't load in clean install of 3.5 8 gsteruk 1 year
[resolved] wpdb->prepare() calling convention has changed 3 Andrew Nacin 1 year
[resolved] Warning in WP 3.5 RC2 3 In-Form 1 year
[resolved] Links image in a gallery (3.5-RC3-23080) 2 Drew Jaynes (DrewAPicture) 1 year
[resolved] Links Table in 3.5 RC3 2 Drew Jaynes (DrewAPicture) 1 year
Multisite error when creating a new site 1 TomJohnson 1 year
[resolved] Multi-Site Subdomain Issue 3 txhorselady 1 year
[resolved] "All of this theme’s files are located in" gone? 3 averyl 1 year
Incoming Links for Wrong Domain 3 BC 1 year
RC6 TinyMCE Removing nested tags 8 George Stephanis 1 year
[resolved] 3.5 RC5: Custom Post Type menu issue 3 Abel S 1 year
Problem media_send_to_editor 11 mathis@Tambour 1 year

New Topic in this Forum

You must log in to post.