WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Plugin Directory

TIME.MK Widget

Бидете во чекор со најновите наслови на Time.mk.

  1. Прикачете го „timemk_widget“ директориумот во „wp-content/plugins“.
  2. Најавете се во „wp-admin“ и активирајте го додатокот преку менито „Додатоци“.
  3. Виџетот можете да го додадете и подеситепреку „Изглед -> Елементи“.уч.

Compatible up to: 3.5.2
Last Updated: 2013-2-25
Downloads: 236

Ratings

0 stars
0 out of 5 stars

Support

Got something to say? Need help?

Compatibility

+
=
Not enough data

0 people say it works.
0 people say it's broken.