This plugin hasn’t been tested with the latest 3 major releases of WordPress. It may no longer be maintained or supported and may have compatibility issues when used with more recent versions of WordPress.

SMSList

Description

SMSList wordpress eklentisi ile SMSList‘inize kayıt olan kişilere sms gönderebilirsiniz.

  • Bizi ziyaret edin : http://www.gayretsoft.com

SMSList eklentisi ile neler yapılır?

  • Eklentinizi kurduktan sonra ana sayfanızda SMSList eklantisi görünür. Eklenti sayesinde sizden SMS ile duyuru almak isteyen ziyaretçiler cep telefon numaralarını sisteme kayıt eder. Sizde SMSList yönetim panelinden ziyaretçilerinize yeni haber ve duyurularınızı SMS ile gönderebilirsiniz.
  • Sistem kullanıcının cep telefonuna gönderilen onay kodu ile çalıştığından izinli reklam gönderim yasal kurallarına uygundur. Ziyaretçi istediği zaman listeden kendi cep telefonu numarasını kaldırabilir.
  • SMSList sayesinde Webmaster’lar, tasarım firmaları ve ajanslar müşterilerinin web sitelerine ekleyecekleri bu eklenti ile katma değer sağlarlar ve müşterilerinin memnuniyetini arttırırlar.
  • SMSList’i bütün Web siteleri, Dernekler, Vakıflar, Sendikalar, Siyasi Parti Teşkilatları, Meslek Örgütleri, Esnaf Odaları, Mağazacılık ve Perakende Sektörü, Eğitim Sektörü, Dağıtım Sektörü, Turizm ve Eğlence Sektörü, Üretim Sektörü, Otomotiv Sektörü, Bankacılık ve Finans Sektörü, Aracı Kurumlar, Muhasebeciler, Mali Müşavirler, Avukatlar, Doktorlar, Hastane, Klinik ve Poliklinikler, Labarotuarlar, Spor Merkezleri, Spor Kulüpleri kısaca iletişimin bir zorunluluk olduğu her kurum ve sektör SMSList’i kullanabilir.

Installation

  1. Eklentiler bölümünden SMSList ekletisini yükleyin.
  2. SMSList eklentisi yüklendikten sonra “Eklentiler” menüsünün altındaki “Yüklü Eklentiler” alt menüsüne gidin.
  3. SMSList eklantisi bulun ve etkinleştirin.
  4. Etkinleştirme işleminden sonra, menü listesinde “SMSList” adında yeni bir menü oluşacaktır.
  5. “SMSList” menü başlığı altında, “SMSList” alt menüsüne tıklayın. Hakkında bölümünde “Eğer sisteme kayıtlı değil iseniz, kayıt olmak için tıklayınız.” butonuna tıklayın ve sisteme ücretsiz kayıt olun.
  6. “SMSList” menü başlığı altında “Ayarlar” alt menüsüne tıklayın, “SMSList Ayarları” sekmesinde gerekli bölgelere oluşturduğunuz hesap bilgilerini girerek sisteme kendinizi tanıtın.

  7. Artık “SMSList” menüsü altında “SMS Gönder” alt menüsü yardımıyla sms gönderebilirsiniz.

Reviews

There are no reviews for this plugin.

Contributors & Developers

“SMSList” is open source software. The following people have contributed to this plugin.

Contributors

Translate “SMSList” into your language.

Interested in development?

Browse the code, check out the SVN repository, or subscribe to the development log by RSS.

Changelog

1.0

  • Hatalı orginator sorgulama yapılmasından ötürü SMSList WordPress Eklentisi küçük güncellemeye tabi tutulmuştur.