WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Plugin Directory

Festat zyrtare të Kosovës

Version: 1.1.5

  1. Shkarko shtesën: Festat Zyrtare të Kosovës
  2. E nxjerr nga arkivi
  3. Dosjen "festat-e-Kosoves" e ngarkoni tek "plugins"
  4. Kaloni tek paneli i administruesit dhe e aktivizoni shtesën

Përdorimi

  • Kaloni tek "widgets", po ashtu tek administruesi
  • Tani në të gjeni shtesën e instaluar të cilën mund të e vendosni në cilindo shirit të faqes suaj.

Requires: 3 or higher
Compatible up to: 3.3.2
Last Updated: 2014-4-3
Downloads: 275

Ratings

5 stars
5 out of 5 stars

Support

Got something to say? Need help?

Compatibility

+
=
Not enough data

0 people say it works.
0 people say it's broken.

100,1,1