WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Plugin Directory

!This plugin hasn't been updated in over 2 years. It may no longer be maintained or supported and may have compatibility issues when used with more recent versions of WordPress.

AlipayDonate

This Plugin can build a donation panel at the end of the posts and widgets.

相关网站

For Non Chinese Users

  • You, the Non Chinese Users, of course can use it! There Should Be An Alipay Account For You no matter to use the personal page create by Alipay or use the donation API! Unfortunately, the donated RMB for you will be left in the Alipay account forever if there is not any BankCard of you! Caution! That's all but not the end, welcome to use it if you get some ways to get the bucks some time!

功能特性

  • 设置你的支付宝账号就可以马上获取捐赠, 资金的流通是及时的!
  • 在后台设置好个性化参数化就可以在你的博文底部显示捐赠面板!
  • 该版本支持在边栏中快捷显示, 但是你可以通过HTML自己添加按钮和超链接,效果一样.

重要提示

  • 该插件使用的是支付宝快捷支付接口, 如果你想获得该接口可以与支付宝签约. 详情请见HERE

  • 使用本插件,使用者有两种方式获取捐赠, 第一种就是使用支付宝的个人收款页面,点此申请. 另外一种就是使用的支付宝的接口.你只需要在后台设置你的支付宝账号即可.在捐赠的时候, 被捐赠主体会显示我的名字, 但是捐助款会直接打到你的支付宝账户中.

  • 郑重声明:本插件的支付宝接口并不存在于插件中, 插件使用方并未以任何形式使用插件接口. 捐赠者通过插件跳转页面传递参数到歪世界的捐赠页面上. 接口的所有权归支付宝所有.插件使用方在歪世界所创建的交易中充当分润人, 交易所有权归歪世界所有!

  • 收费问题:此插件的使用是免费的, 但是由于支付宝的政策-接口使用者需向支付宝支付每笔0.7%-1.2%的手续费, 该费用由插件作者来支付. 此外, 获赠方只能收到每笔捐赠的98%.(当捐赠额小于0.40CNY的时候费率为0), 我插件郑重承诺: 此插件免费, 所有有关费率的调整都会在此页面中说明, 请放心使用! 关于插件的所有问题最终解释权归插件作者所有!

  • 使用限制:插件使用者不得将插件安装运行在有违反中华人民共和国法律的内容的网站上. 不得将插件用于违反中华人民共和国法律的场合中. 插件作者有权永久禁止有违反以上条例的域名使用本插件并予以有关部门处理.

  • 你的其他权力:复制、发行、展览、表演、放映、广播或通过信息网络传播本作品.详情

  • 你的其他义务:署名 — 您必须按照作者或者许可人指定的方式对作品进行署名;非商业性使用 — 您不得将本作品用于商业目的;相同方式共享 — 如果您改变、转换本作品或者以本作品为基础进行创作,您只能采用与本协议相同的许可协议发布基于本作品的演绎作品.详情

  • 插件使用者使用本插件代表已经认真阅读并愿意遵守以上条例!

Requires: 2.7.0 or higher
Compatible up to: 3.3.2
Last Updated: 2011-12-20
Downloads: 1,008

Ratings

5 stars
5 out of 5 stars

Support

Got something to say? Need help?

Compatibility

+
=
Not enough data

0 people say it works.
0 people say it's broken.

100,1,1
100,1,1